Eksempel 1 på træterrasse fra Arcusbyg.dk

Vil du have den flotteste træterrasse i byen?

Et af vores specialer er terrasser i træ. Vi har bygget terrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker. Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigtover haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige.

Ønsker du at ombygge eller udvide din nuværende terrasse, har vi også løsninger til det. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd. Der er mange træsorter at vælge imellem, skal der proppes eller være synlige skruer, skal terrassen være glat eller med riller – kom til os og vi er klar til, sammen med dig, at finde den rigtige løsning.

Husk at en træterrasse, lavet rigtigt, er en investering der betaler sig tilbage ved salg af huset og forrentes med de mange timer dig og din familie selv har haft fornøjelsen af at bruge den.

Nedenfor har vi kort beskrevet de 3 mest gængse typer:

Trykimprægneret træ - den budgetvenlige

Trykimprægneret træ er et billigere alternativ. Trykimprægneringen beskytter træet mod mug. Du kan vælge at lade træet stå i den originale træfarve, eller give den olie, så vil den til forveksling ligne de mere eksotiske træsorter. Ulempen ved at give olie er, at du skal fortsætte me dat holde den ved lige. Du bør jævnligt bruge en skurebørste og terrasserens for at holde træet pænt og fri for alger. Er det meget snavset, så brug algefjerner eller andre midler. Spilder du noget på træterrassen bør du fjerne det med det samme,

Komposit - den vedligeholdelsesvenlige

Du kan også vælge komposit, der er et materiale sammensat af træ og plast, som på den måde giver ekstra styrke. Komposit findes også i flere farver. Det kræver ikke samme vedligeholdelse som træ i form af nedslibning og oliebehandling. Det er meget vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit. Selvom komposit er den vedligeholdelsesvenlige belægning, skal den stadig rengøres for ikke at overfladen bliver angrebet af alger. Start med at spuleden med vand, påfør en mild sæbe, skrub så overfladen med en blid børste. Skyld efter med vand.

Eksempel 2 på træterrasse fra Arcusbyg.dk

Hå…rdt træ† - den eksklusive og holdbare

Mange fortrækker de eksotiske hårde træsorter pga. deres flotte, varme farver, og lidt længere holdbarhed. Det er lidt dyrere, men et rigtig smukt gulv. Vælger du at investere i en hårdttræsbelægning til din træterrasse, skal du være opmærksomhed på, at træ er et levende materiale, der vil arbejde. Det vil sige, at det over tid vil ændre sig. Bl.a. vil overfladen miste dens farve og glød pga. slitage og det danske vejr. De fleste ubehandlede træsorter vil med tiden patinere og blive mere grå, hvis du ikke behandler træet med for eksempel olie med pigment, der bevarer træets naturlige glød. Plus du ved en oliebehandling beskytter dit træ mod vejret. Derfor anbefaler vi minimum en årlig rengøring og oliering af din træbelægning, og gerne i foråret, når temperaturen er over 10 grader hele døgnet.

Få et uforpligtende tilbud på etablering af din nye træterrasse

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du er interesseret i kviste & terrasser, så grib chancen og kontakt os idag.

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.