Eksempel 1 på lægning af trægulv hos ArcusbygLægning af trægulv hvis dine gulve trænger til at blive renoveret eller dit hjem trænger til nye gulve?

Hvis du skal have lagt nye gulve, så har Arcusbyg ekspertisen til at løfteopgaven. Vi efterlader et smukt resultat i højeste kvalitet. Arcusbyg udfører lægning af trægulv i alle typer materialer og kan tilbyde en totalløsning. Det betyder at vi står for at fjerne det gamle gulv, en professionel efterisolering og lægning af det nye trægulv. Skal der gulvvarme i gulvet, kræver det special viden om materialer og teknisk udførsel, men dette mestre Arcusbyg også.

Vælg det helt rigtige materiale

Gennem vores mange år i faget har vi oparbejdet stor erfaring med alle typer træ materialer. Vi ved:

  • Hvilke materialer der er solide og stærke.
  • Hvilke der er mest velegnet til at bruge i et rum med meget slidtage.
  • Hvilke der fremhæver boligens æstetiske udtryk og hvilke der er nemme at vedligeholde.

Vi tager en snak med dig om dine nye gulve og om, hvad du forventer dig af materialet og resultatet og om dine ønsker og krav til gulvet, og hjælper dig derefter med at udvælge de rigtige materialer, således du får den helt perfekte løsning til lige præcis dit hjem. Vi arbejder engageret og effektivt og efterlader kun et resultat, du er hundrede procent tilfreds med, og som vi selv kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Eksempel 2 på lægning af trægulv hos ArcusbygEksempel 4 på lægning af trægulv hos Arcusbyg

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.