Udestue og vintehave, eksempel 1 fra Arcusbyg.dkUdestue og vinterhave der luner. En udestue og vinterhave er i realiteten det samme. I dag har vi begrebet vinterhave, en udestue som er væsentlig bedre isoleret end tidligere. Kendetegnet for begge stuer er, at de er uopvarmede, dog kan man få lov til at opvarme med en pejs eller en brændeovn. Vi laver også mange opvarmede tilbygninger, se vores galleri hvor der er mange både opvarmede og uopvarmede projekter.

Din personlige udestue. Sæt dit eget personlige præg på din udestuetilbygning

Vi har mere end 15 års arbejde med udestuer. Gennem disse har vi specialiseret os i at levere præcis den udestue, du altid har drømt om. Derfor vil du opleve, at vi går meget op i personlig rådgivning og service omkring vores udestuer. Det skyldes at du naturligvis skal have den helt rette løsning, der passer til dine behov, ønsker, drømme og krav. Det er trods alt dig, der skal have glæde af din udestue i mange år frem. Det betyder for eksempel også, at vi naturligvis gerne kommer forbi og måler op til din mulige udestue ganske uforpligtende.

Ingen standard løsning, kun høj kvalitet

Vi bruger ikke standardløsninger, når det gælder udestuer. Det eneste, vi har som standard, er høj kvalitet. Det gælder alt lige fra den indledende råd givning og tilbud, over materiale til håndværk og den gennemgående personlige service, for selv om det er din udestue, vil vi også gerne være stolte af det endelige resultat.

Mange muligheder

Der er nok at overveje. Skal din udestue for eksempel have skråhjørner? Skal der være glaspartier i fuld højde eller vinduer på en muret brystnings mur? Skal det være træ eller sten? Jo, der er masser af muligheder, og vi er naturligvis altid klar med råd og erfaringer baseret på de mange udestuer, vi har bygget igennem årene. Du kan se et lille udpluk af dem herunder til inspiration, og ellers er vi altid åbne over for dine ideer og drømme.

Udestue og vintehave, eksempel 3 fra Arcusbyg.dkUdestue og vintehave, eksempel 4 fra Arcusbyg.dk

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.