Eksempel 1 på et Orangeri fra ArcusbygDrømmer du om et Orangeri? Vi kan hjælpe dig med et smukt resultat. Flere haveejere har de senere år, fået interesse for havens glashuse. Det kan være et mindre “driveri” eller et kæmpe store orangeri, der kan stille lysten for lyse rum med planter. Men samtidig giver det også plads til selskabelighed i grønne omgivelser.

Flere af de opgaver, som vi har løst, er oftest med udgangspunkt i nogle af de kvaliteter, der var givne på forhånd. Det kunne være et gammelt udtjent kold hus, der let kunne opdateres ved en nænsom renovering.

Et lavloftet fritliggende drivhus, som fik en ny tagkonstruktion på den gamle murbrøstning, kunne være en anden opgave. En anden løsning kunne være en helt ny, isoleret glasbygning i et nutidigt formsprog, der blev opført som en tiltrængt udvidelse af et eksisterende hus. Fælles for alle drivhusprojekterne har været, at de skulle underlægge sig:

  • Eksisterende byggeri.
  • Den givne lokalitet og haveanlæg.
  • Smat ikke mindst; opfylde de ønsker der måtte være for stedet.

Vi tilbyder både arkitekttegnede løsninger og dels færdige total løsninger fra vores engelske samarbejdspartner Hartley https://hartley-botanic.co.uk

Eksempel 2 på et Orangeri fra ArcusbygEksempel 3 på et Orangeri fra ArcusbygEksempel 4 på et Orangeri fra Arcusbyg

Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud på et Orangeri

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du er interesseret i faskiner, så grib chancen og kontakt os idag.

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.