Eksempel 1 på ombygning og renovering udført af ArcusbygHvis du ønsker renovering eller ombygning af en eksisterende del af din ejendom, kan du kontakte os. Vi har håndværkere med stor viden i de fleste områder, og kan hjælpe med arbejdet i el, vvs, maleri, våd og tømrerarbejde giver dig bred adgang til gode priser.

Projekterne kan være store eller små, fra renovering af en simple living, at vi planlægger for nye vinduer og helt rekonstruere garagen eller sommerhus. Vi hjælper dig hele vejen fra planlægning til den endelige konstruktion, uanset hvad sagen. Vores dedikerede håndværkere har bred ekspertise inden for specifikke områder, hvilket gør det lettere for hele dit projekt.

Ombygning i Nordsjælland og Storkøbenhavn til gode priser.

At ombygge er normalt billigere end at bygge nyt, og der er muligheder for renovere til moderne standard, er det at foretrække. Renovering bringer en stor del mulighed for at klare forandringer, hvor du har chancen for at tilføje et personligt præg på det materiale, der allerede findes. Faktisk er det ikke adskiller sig meget fra en professionel renovering i forhold til en helt ny facilitet. Vi sørger for at filtrere forsyningen marked og bidrage til et ønskeligt resultat.

Udgifterne til renoveringen er at investere i fremtiden. Desuden kan du få en frisk ny standard stiger til værdien af ejendommen. Der er sjældent en renovering hjælper tab, især hvis du leje faglærte håndværkere til at tage sig af opgaven. Vores elektrikere, malere, blikkenslagere og tømrere er glade for at håndtere projektet. Sammen designer vi fra start til slut og hjælpe med et resultat, der bringer gavn og glæde for mange, mange år fremover. Fordel.

Specialister i alt ombygning & renovering

Behov en komplet renovering af boligen? Intet problem, Arcusbyg er specialiseret på jobbet og er mere end glade for at totalløsninger. En komplet renovering kan implementeres i både lejligheden huset, og vi besidder den nødvendige viden. Målet er at levere et velfungerende boliger, der holder i mange år fremover mod alle mulige stammer. Store og små renoveringer er velkomne, og vi vil hjælpe dig, uanset hvor længe du har været i planlægningen. Sammen kan vi skabe et unikt hjem med smarte løsninger, kvalitet konstruktion og unikke design.

Øg værdien af ejendommen ved at bruge os til arbejdet. Vores kunder har været yderst tilfredse længe siden vi også vil have dig til at være der. Tal med os, hvis du har brug for rådgivning, eller komplette renoveringer med kvalitative byggeteknikker og moderne design, alle vores løsninger er individuelle og designet efter behov. Uanset om du er en virksomhed ejer, ejendomsadministrationer, eller almindelige boligejer kan vi hjælpe dig.

Hvad bygger vi?

Udvidelsen omfatter garage, terrasse, vinterhave eller større stue. Udvidelse af dele af boligen større giver mulighed for mere plads og bedre levevilkår. Konstruktionen i sig selv er ofte ny konstruktion, men tilpasset til eksisterende konstruktioner rundt. Du har mulighed for at designe og bygningens udformning efter eget skøn, men selvfølgelig vi hjælpe, hvis nødvendigt. Designet garanteret bæredygtig og vil bringe glæde til House of alles liv.

Hvorfor ombygning?

Hvis du har brug for mere plads, nybyggeri er en varm indstilling. Enten du vælger at udvide allerede eksisterende hjem eller bygge et fritliggende lille udhus. Vi har den nødvendige viden til at hjælpe dig fra planlægning til færdigt byggeri. Sammen kommer vi til det, der er nødvendigt for at sikre, at alle krav vil blive opfyldt. En udvidelse er et billigt alternativ for dem, der ønsker mere plads i deres hjem. Du undgår besværet med at købe ny og salg, hvis du allerede føler sig trygge, når de bor i dag. Det øger også værdien af den ejendom, som gør investeringen værd.

Udvidelse i Nordsjælland og Storkøbenhavn med store muligheder

Ombygning til er en dyr investering, men du kommer ikke til ikke miste nogen penge på projektet. Vi har hos Arcusbyg kun dygtige håndværkere med ekspertise i både el, malerarbejde, tømrerarbejde, fliselægning, VVS, og mere. Det betyder, at alle kunder kan få en komplet løsning af sit projekter. Omkostningerne er reduceret og ydeevne vil være fagligt uanset hvad sagen. Med byggeriet vil være en del af en ny del af ejendommen, der besidder høj standard. Det er sjældent, at en investering resulterer i tab, hvis du leje gode håndværkere til jobbet. Vi er glade for projektet, hvor vi sammen vil nå frem til en passende design, der giver et resultat af den glæde og gavn.

Eksempel 2 på ombygning og renovering udført af ArcusbygEksempel 3 på ombygning og renovering udført af ArcusbygEksempel 4 på ombygning og renovering udført af Arcusbyg

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ombygning eller renovering

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du er interesseret i ombygning, så grib chancen og kontakt os idag.

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.