Eksempel 1 på etablering af ny 1. sal / ny tagetage fra ArcusbygHvis I har brug for mere plads, er det en god idé at overveje at udnytte eller udvide med en ny 1. sal. Hos Arcus Totalbyg ApS er vi eksperter i om- og tilbygning på 1. sal. Der uanset om det drejer sig om helt nye tagetager eller eksisterende loftsrum, der skal laves om til beboelse. Vi har desuden mange års erfaring i at lave løsninger på 1. sal med ovenlys, kviste, balkoner og skylights.

Brug os som totalentreprenør, når I skal have ny 1. sal eller nyt tag.

Uanset, hvilken løsning, I vælger til jeres 1. sal, står vi klar til at tage os af totalentreprisen. Det inkluderer også tegninger og byggeansøgninger. Har I allerede tegninger og ansøgning på plads, kan I lægge hovedentreprisen hos os. Og endelig kan I bruge os til medbyg. Her vil vi udelukkende tage os af byggearbejdet i forbindelse med jeres nye 1. sal.

Det er op til jer, hvornår vi skal kobles på processen med jeres 1. sal. Vi kan lave det hele og tager gerne når det er nødvendigt med nyt tag.

Eksempel 3 på etablering af ny 1. sal / ny tagetage fra ArcusbygEksempel 4 på etablering af ny 1. sal / ny tagetage fra Arcusbyg

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.