Eksperter i opførsel af smuk garage eller carport. Se eksempel 1 fra Arcusbyg her.

Har i planer om at i skal have en ny garage eller carport? Eller trænger den eksisterende til en renovering? Skal den været muret med tegltag eller i træ med tagpaptag?

Lad trygt os stå for opførelsen af den. Vi er med fra første tegning til byggeprojektet er færdigt. Vi tegner gerne jeres helt egen individuelle garage eller carport efter jeres ønsker og behov.

Garager og Carporte fra kr. 65.000

Arcus Totalbyg klarer alt og kan med vores erfaring rådgive indenfor mange forskellige opgavetyper af opførelse af garage eller carport, i forbindelse med ombygning eller nybygning.

De fleste huse har i dag garager eller carporte. I mange garager og carporte er der indbygget et skur eller et udhus. Mangler i en garage eller carport, eller måske ønsker i at ændre en eksisterende, ombygge jeres garage, carport skur eller udhus til noget større? Så tag en snak med os om det og lad os vise jer hvad vi kan.

Bygger man en garage, en carport eller et skur, skal man huske at undersøge hvilke krav kommunen stiller. Det kan være svært at gennemskue om der skal søges en byggetilladelse, eller om det er nok med en anmeldelse. Måske er det i orden bare at gå i gang.

Hvis i ønsker det kan vi tegne jeres projekt. VI kan også hjælpe jer med myndighedstilladelsen hvad enten i ønsker en muret bygning, eller en bygning med lette ydervægge med f.eks. træbeklædning.

Eksperter i opførsel af smuk garage eller carport. Se eksempel 2 fra Arcusbyg her. Eksperter i opførsel af smuk garage eller carport. Se eksempel 3 fra Arcusbyg her. Eksperter i opførsel af smuk garage eller carport. Se eksempel 4 fra Arcusbyg her.

Søger du uforpligtende tilbud på ny garage eller carport? Lad os give dig et.

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du er interesseret i garager & carporte, så grib chancen og kontakt os idag.s

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.