Byggefirma med fra start til slut

Hos Arcusbyg har vi siden 2004 taget hjulpet vores kunder med en lang række byggeprojekter.

Vi varetager vores kunders byggeprojekter fra de første skitser til det færdige resultat. Vi lægger stor vægt på en åben dialog og kommer gerne med forslag til forbedringer undervejs i byggeforløbet - og eventuelle nye ideer bliver naturligvis altid diskuteret og godkendt af dig, inden vi udfører dem i praksis.

Nærhed er også en del af vores effektiv projektstyring vi er alle erfarne fagfolk, der har indsigt i alle byggeprocesset og kender forløbet til mindste detalje - derfor har du altid den samme projektleder hos Arcusbyg – fra start til slut.

Vi står inde for, at alle byggetekniske krav og love overholdes på alle håndværksmæssige områder, og vi sørger for, at processen forløber som planlagt og deadlines overholdes. Det er vores ansvar at koordinere samarbejdet mellem de forskellige håndværkere og sørge for, at opgaverne udføres i den rigtige rækkefølge.

Som erfarent byggefirma sørger vi for en ansvarlig vejledning om valg af hensigtsmæssige materialer og inventar, som fungerer i samspil med hinanden. Vi lægger også vægt på, at du oplever en sikker og kvalificeret rådgivning vedrørende sammenhæng mellem pris og kvalitet, når du skal træffe de mange valg i løbet af byggeprocessen.

Arcusbyg yder samme service og kvalitet uanset byggeriets omfang.

Et arkitekttegnet hus, et nyt tag, en garage, et badeværelse eller en ny tilbygning – alle opgaver får den samme seriøse bevågenhed hele vejen igennem byggeprocessen, således at vi i fælleskab sikrer en problemfri byggeproces med et perfekt resultat til glæde for dig og din famillie.