Arcusbyg har megen erfaring med levering nyt badeværelse. Se eksempel 1 her.Arcus Totalbyg har stor erfaring i opførsel af nyt badeværelse. Vores håndværkere er nøjagtige og er certificeret for både fliser og til vådrum og vi udfører arbejde på hele Sjælland.

Vores motto er: "Hvad adskiller den almindelige fra den ekstraordinære er, at lidt ekstra."

Når et nyt badeværelse skal laves, er der mange ting at overveje. Start med at tænke over, om du / du ønsker at udskifte hele badeværelset eller blot enkelte dele. I nogle tilfælde kan det være tilstrækkeligt at udskifte møbler, sanitet og armaturer for at føle at det ser nyt ud igen sig som ny igen. Andre tilfælde kræves udskiftning af fliser, badekar med en bruseniche etc., hvilket kræver et større budget.

Er det tiden for nyt badeværelse?

Så tag en blok og blyant, sæt dig i din bedste stol. Læn dig tilbage, luk dine øjne og find billedet frem af dit drømmebad. Gennemgå dine rutiner på badeværelset. Find der ud af hvor tingene skal placeres og hvilken type skabe, vaskebord, bruser og eventuelt hvilket badekar der vil være bedst for dig. Mangler du opbevaring, så få det med også. Er du til lange karbade? Vil du have der skal være tv eller pejs i badeværelset, for at hygge om dig. Sæt så væg- og gulvbelægning og farve på badeværelset. Jo mere klassisk eller stilren dit badeværelse er, jo nemmere at sælge, hvis du ikke påtænker at blive boende i mange år. Ikke alle bryder sig om et stærkt farvet badeværelse.

Det er ikke altid de smukke billeder i bladene, er det bedste for dig. Måske har du knas med ryggen og har nogle hensyn du skal tage højde for. Her ville en siddeplads i brusebadet være optimalt.

Skriv disse ting ned, når du i tankerne behandler gennemgangen trin for trin. Til sidst har du enliste, at arbejde ud fra til dit nye badeværelse.

Hvad er gennemsnitsprisen på et nyt badeværelse?

De fleste ved, at badeværelsespriserne generelt er høje, og at renovering af badeværelset derfor er en dyr fornøjelse. Pr. kvadratmeter er badeværelset nemlig det dyreste rum. Det skyldes at badeværelset, rent teknisk, er et kompliceret rum, hvorfor der rent lovmæssigt stilles store krav til både materialer, konstruktioner og udførelse. Det betyder derfor også, at arbejdet skal udføres af autoriserede håndværkere.

Bruger du ikke de rette materialer, eller de rette fagfolk så risikerer du nemlig at få både fugt- og vandskader, der i værste fald fører til råd og svamp i husets omkringliggende konstruktioner. Skader der ikke bare er bekostelige, men skader der også kan være svære, hvis ikke umulige, at udbedre. Når du skal lave nyt badeværelse, så gør du derfor klogt i at følge anvisningerne, og få fagfolk til at hjælpe dig, også selvom det gør, at prisen på dit nye badeværelse stiger.

Badeværelsespriserne varierer meget

Prisen på et nyt badeværelse afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Den afhænger blandt andet af prisen på håndværkerne, hvor meget du skal have lavet, dit materialevalg, samt rummets størrelse. Generelt er en god tommelfingerregel dog at regne med ca. kr. 150.000 til 200.000, ved delrenovering. En grundregel siger desuden også, at des større badeværelset er, des lavere er kvadratmeterprisen. Et lille badeværelse er derfor ikke billigt, fordi der er få kvadratmeter.

Hvis du skal have lavet en totalrenovering eller nybyg, så stiger prisen. I det tilfælde skal du regne med ca. kr. 250.000 til 300.000. Så skal der nemlig ikke bare vådrumsbehandles, spartles, og sættes fliser op, der skal også laves elektriske installationer. Generelt er det sådan at mindst halvdelen af udgifterne til et nyt badeværelse går til afløb, vandinstallationer og varme. Skal du endvidere lave nyt badeværelse i et helt nyt hus, og vil du spare lidt penge, så er det en strategisk god ide, at placere badeværelset så tæt på husets samlede installationer som muligt, da det er dyrt at føre rør videre.

Hjælp til nyt badeværelse

Vi giver 5 års garanti på det udførte arbejde, hvor vi tager det fulde ansvar for hele projektet, herunder VVS og el.

Arcusbyg har megen erfaring med levering nyt badeværelse. Se eksempel 2 her.Arcusbyg har megen erfaring med levering nyt badeværelse. Se eksempel 3 her.Arcusbyg har megen erfaring med levering nyt badeværelse. Se eksempel 4 her.

Lad Arcusbyg give et tilbud på et nyt badeværelse til dig. Kontakt os i dag.

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du er interesseret i nyt badeværelse, så grib chancen og kontakt os idag.

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.