Arcusbyg er specialister i etablering af nye trapper. Se eksempel 1 her.

Nye trapper og renovering - inde og ude. Efter 80-100 år er mange udvendige cementtrapper ødelagt af slid, regn og frost, og vi anbefaler ikke at reparere dem. Ofte er materialerne fra dengang slet ikke af dagens standard, og en reparation holder ikke lang tid.

Vi anbefaler i stedet at få støbt en ny, flot og stærk betontrappe, eventuelt med frostsikrede og skridsikre fliser på som en flot finish. Vi fjerner den gamle trappe, støber den ny trappe på stedet - og rydder op efter os! På kort tid har du en ny, funktionel og flot trappe til de næste 100-150 års brug. Det øger brugsværdien og gensalgsværdien.

Har I en kirke, en herregård eller et slot, vil der ofte være brugt kampesten til trapperne. Dem kan vi hjælpe med at rette op, hvis de efterhånden er blevet for slidte eller sunket for meget. Vi gør det nænsomt med respekt for de kulturhistoriske værdier.

Har I murede eller støbte trapper inden døre, som trænger til en kærlig hånd eller en udskiftning, har vi også erfaring og ekspertise med det.

Kontakt Arcus Totalbyg, når det gælder renovation, støbning og opførelse af trapper.

Arcusbyg er specialister i etablering af nye trapper. Se eksempel 2 her.Arcusbyg er specialister i etablering af nye trapper. Se eksempel 3 her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nye trapper

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du er interesseret i nye trapper, så grib chancen og kontakt os idag.

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.