Eksempel 1 på facaderenovering udført at Arcusbyg fra Arcusbyg.dkTrænger facaden til en genopfriskning? Med tiden tager de fleste facader skade af det danske vejr. Når vejr, vind, fugt og kulde har sat sit spor på facaden, kan det være tid til en facaderenovering.

På de fleste husfacader vil man, som årene går, desværre se nogle revner og skader ved fundament, sokkel og hjørner. Også ved vinduesindfatninger, tag mm. kan utætheder opstå, og så har man balladen.

Som professionel fagmand kan Arcusbyg vurdere, hvordan en facaderenovering kan genskabe både udseende og holdbarhed på din husfacade. Vi reparerer dit eksisterende murværk og sørger for, at eventuelle skader bliver udbedret, så utætheder ikke giver grobund for fugtskader.

Samtidig vil en facaderenovering bevirke, at din ejendoms indeklima og så bedres, når fugten holdes ude og varmen inde – som du har betalt for.

Facaderenovering er en gevinst for både husets udseende, værdi og varmeregning

Det er livskvalitet og et vældigt stilløft med en flot facade, for det giver daglig livsglæde at se på et smukt hus. Det forøger også husets salgsværdi betydeligt, når det signalerer velplejethed og kvalitet.

Men en renovering af facaden er mere end det. For du vil kunne se direkte på husets varmeregning, at en tæt facade holder meget bedre på varmen.

Hvis du vælger at få lavet isolering samtidig med en facaderenovering er der fordele at hente. Du kan med det genindførte håndværkerfradrag trække udgifterne til arbejdslønnen fra til håndværksydelser med grønt sigte. Du kan også få tilskud til de udgifter, der vedrører arbejdslønnen i forbindelse med maling af facader, som filtsning og vandskuring.

Mange slags facader kan have gavn af renovering.

Arcusbyg har solid erfaring med at lave facaderenovering på alle typer facader, typisk:

  • Murede husfacader
  • Udestuer
  • Læhegn/mure
  • Garager
  • Carporte
  • Skure

Hvad enten det drejer sig om en mindre husfacade, eller du ønsker facaderenovering på en hel ejendom, er vi klar med råd og vejledning. Vi vil gerne drøfte de muligheder, du har for at få en flot renovering af din facade og dermed nyt liv.

Lad os drøfte dine ønsker til facaderenovering

Skal dit murede hus have en større omgang istandsættelse med renovering af fuger, revner og mursten, måske med efterfølgende tyndpudsning? Eller har du et andet renoveringsprojekt, hvor du søger en professionel part til at være både udførende og styrende på hele opgave.

Eksempel 2 på facaderenovering udført at Arcusbyg fra Arcusbyg.dkEksempel 3 på facaderenovering udført at Arcusbyg fra Arcusbyg.dkEksempel 4 på facaderenovering udført at Arcusbyg fra Arcusbyg.dk

Kontakt Arcusbyg og få et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Du er velkommen til at kontakt os, hvis du er interesseret i facaderenovering, så grib chancen og kontakt os idag.

    Få en pris på din opgave

    Udfyld formularen og vi vender tilbage med en pris. Det er 100% gratis og uforpligtende.